Livsnyderhaven

Cph garden award

cph garden award

Når Haveselskabets store haveshow Cph Garden åbner i Valbyparken i 2017 vil der blive uddelt Awards og jeg er blevet nomineret til årets bedste haveblog! Jeg er utrolig rørt over at blive indstillet bland de 5 nomineret til årets bedste haveblog. Faktisk fatter jeg det ikke… Men jeg er så glad, da jeg elsker at dele mit lille univers her og på Instagram.

Mange spørger om jeg lever af det og det gør jeg ikke. Faktisk tjener jeg ingen penge på det og har heller ingen ønske om det. Det er min hobby og det skal være drivkraften.

I min have har jeg gang i en masse små projekter, som jeg snart viser her på bloggen. For potteværkstedet er blevet strammet op, det er blevet sort, hvid og grå – fået lækre trækasser og andre skønne vintage fund. I orangeriet er der ved at blive lagt fliser fra Marokko omkring vasken. Jeg glæder mig så meget til at vise jer det.

Mine høns er blevet luftet i haven idag og det var vist meget godt at komme ud hvor det hele startede – nemlig i haven. Man kan godt blive lidt for rørt over sådan en nominering.

 

Du kan stemme

Forresten hvis du kan lide mit lille univers her og syntes jeg skal have en Cph garden award, så sæt din stemme HER

 

 

 

Nu varer det ikke længe før haven nærmest eksploderer – hold op jeg glæder mig til at vise det! God weekend.