Livsnyderhytten

Livsnyderhytten

I de sidste par måneder har vi kastet vores kærlighed på en hytte ved Vesterhavet. Hytten er blevet gennemrenoveret og den stod færdig i juli måned 2021. Vi åbnede derefter op for at gæster kunne reservere et ophold i vores hytte og der har faktisk været bookinger lige siden.

Vi elsker selv at være i vores hytte – det er virkelig så afstressende at være ved Vesterhavet. Der er faktisk kun 6 minutters gåtur til det store brusende Vesterhav og fra terrassen kan man som regel høre bølgerne bruse. Faktisk troede Anders den første dag da han sad på terrassen – at han kunne høre støj fra nabohusets aircondition. Men det var det ikke, det var bare Vesterhavet han kunne høre!

 

 

Vi har selv designet vores uderum og jeg tænkte at i måske ville høre lidt om vores beslutninger.

Da vi overtog stedet i marts 2021 var der kun en stor klit og en græsplæne. Det var meget kedeligt, ikke mindst var det upraktisk – for man slæbte sand og græs med ind i hytten.

Overordnet har vi lagt vægt på at hytten skal være nem at holde og det betyder at det har taget lidt tid at arbejde med designet på vores uderum.

 

 

Da vi planlagde vores havedesign – var de vigtigste fokuspunkter:

  • Belægning: vi har valgt en stor træterrasse, da den er dejlig at gå på og så minimerer den at man slæber sand med ind i hytten.
  • Beplantning: Vi har valgt at plante Sandhjelm og Marehalm, da det er en del af beplantningen man ser i klitområderne langs vestkysten og så er det nemt at holde. Desuden er det roligt at se på, da farverne falder naturligt ind.
  • Fokus på naturen:  Vi har lavet en mini klit midt i træterrassen, foran det store vinduesparti og naturen kommer på den måde tæt på hytten.
  • Lidt til fantasien: vi har bygget et par gangbroer, så man kan gå på opdagelse rundt.

 

 

Jeg syntes at det altid er sjovt at se før-billeder, da man bedre kan fornemme projektets omfang.  Derfor sætter jeg lige et billede ind fra den dag, hvor vi gik igang med at etablere vores uderum. Man kan tydeligt se forskel, ik?

 

 

Nå ja, hvis i selv har lyst til at opleve Livsnyderhytten –  så følg linket til booking af Livsnyderhytten lige her.