Forår i haven

Få succes med dine krukker

få succes med dine krukker

Sponsoreret indlæg

Det er nu krukkerne skal plantes til på terrassen og det er faktisk nemt at få succes med sine krukker. Hold op hvor har det været en lang og kold sæson uden at kunne sidde og spise på terrassen. Jeg savner det og måske er det netop derfor jeg er meget omhyggelig med at få mine krukker til at trives i år.

Det er nu at krukkerne for alvor skal plantes til, så man får glæde af sine krukker på terrassen hele sommeren. Jeg planter blandt andet Dahlia, Stolt kavaler og  små busk tomatplanter i mine krukker. Dahlia har jeg gennem noget tid haft i orangeriet til at spire, så derfor er de klar til at komme i krukkerne. Skulle der blive frost kan man dække dem ned med fiberdug eller sætter dem i drivhuset igen.

 

plantesæk

 

Få succes med dine krukker

Hvis man skal have succes med sine krukker er der nogle få råd som er gode at huske.

  • Det er vigtigt at købe god jord, så sørg for at vælge noget af kvalitet.
  • Husk at gøde dine krukker gennem hele sæsonen
  • Krukkerne skal have vand, da de tørrer nemt ud – så husk at give dem vand i ny og næ.
  • De fleste planter kan lide sol, så sæt krukkerne hvor der er sol og gerne læ.

Jeg bliver overrasket hver gang,  jeg åbner en ny plantesæk. For hold op hvor er der meget forskel på kvaliteten. De ser alle fine ud, men når man åbner op er der utroligt meget forskel. Det kan ikke betale sig at købe de billige plantesække, da  jorden er tung og der ingen næring er i. Jeg bruger Pindstup havejord til mine krukker, for så får de en god start. Det skal de have – så havesæsonen på terrassen bliver god.

 

 

 

Lige nu summer hele vores have af liv, orangeriet er proppet med planter og der er kun 4 uger til haven åbner op for besøgende igen. Jeg glæder mig!