Inspiration

Så er billetterne købt til CPH garden 2017

CPH Garden

Sjældent har jeg taget så hurtig en beslutning, for igår aftes trykkede jeg køb til CPH Garden 2017 event. Det bliver 5 intense dage hvor haveglæde og passion bliver det centrale. Jeg har købt indgangsbillet til en enkelt dag og jeg er glad!

CPH_garden

CPH Garden 

Mange kender de engelske haveshows Chelsea eller Hampton Court – men nu får Danmark sit første. Der bliver 8 showhaver, 250 udstillere og et omfattende showprogram med foredrag og events. Billetterne koster 250 kr og Haveselskabets medlemmer kommer ind til halv pris. CPH Garden foregår i Valby i dagene d. 21. – 25. Juni 2017 og alle har mulighed for at købe billet. Hvis du er blevet nysgerrig så læs mere om arrangementet HER.  Hvis du ikke kan lade være, lige som mig,  så kan du bestille din billet lige HER.

Jeg er sikker på der bliver masser af inspiration, uanset om du har en altan, villahave eller en bondegård. Jeg havde faktisk besluttet til at tage til London for at se et af de skønne haveshow i år, men nu er planen ændret.

Jeg skal til Valby i stedet! Ses vi mon?