Udstyr, Vinter i haven

1. advent konkurrence – vind havetilbehør

Så er advent konkurrencen sat igang med lækkert havegrej, som du nu har mulighed for at vinde. Jeg elsker lækkert haveudstyr til haven, så derfor har jeg besluttet at jeg hver søndag i advent sætter en konkurrence igang med skønne haveting, som jeg selv kan lide. Man skal aldrig gå ned på udstyr, vel?

Jeg har i samarbejde med firmaet Kaasoutdoorliving.dk sammensat en lækker gave, som en af jer kan blive forkælet med. Gaven består af en Lilly LED lampe fra Xala Design og en Lungo vandkande til en samlet værdi på 1078,-kr. Gaven er sponsoreret af Kaasoutdoorliving, se firmaets spændende Instagram profil HER.

 

vandkande

 

vandkande

Lampen er fra Xala Design og er en rigtig fin LED lampe, som skal oplades i stikkontakten. Der følger en fjernbetjening med, så man kan stå inde i huset og tænde lampen ude på bordet. Det er da smart! Jeg elsker lys i haven, uanset om det er stearinlys eller lamper man bruger. Det giver en skøn stemning, når man tænder lampen, selv om det ikke er levende lys.  Jeg er rigtig glad for den, da det kun kræver et klik på fjernbetjeningen så er den tændt. Så er der ingen undskyldning for ikke at tænde lampen, uanset om det er dårligt vejr.

Vandkanden Lungo er en afløser til vores grønne traditionelle ( læs kedelige) vandkande, som kom fra det lokale byggemarkedet. Det var skønt at få den udskiftet! Jeg er rigtig glad for min vandkande, som klær haven rigtig godt – så den står fremme i min have året rundt. Den er af plastik, så den kan godt tåle vejr og vind. Det er ekstra skønt når lækker design også  er praktisk!

 

vandkande

 

vandkande

Konkurrencen

Tilbage til konkurrencen, for du har nu mulighed for at få fingrene i et lækkert sæt til haven bestående af en lampe og vandkande til en værdi af 1078.-kr. Du deltager ved at skrive en kommentar hvor du fortæller hvordan du følger min blog.

Du kan følge bloggen på Bloglovin, gennem google +, eller smid min blog på din blogroll (hvis du selv har en blog) eller ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

For at deltage så skal du skrive en kommentar inden lørdag d. 3. December kl 11.00. Gaven sendes til hele Europa, direkte fra firmaet Kaasoutdoorliving.

Jeg trækker en vinder af sættet, ved at anvende App’en “Pretty Random” – så dit lod i konkurrencen svarer til det nummer din kommentar har i rækken af kommentarer. Jeg starter med at tælle kommentar her på bloggen og fortsætter på Instagram.

OBS: man kan have et lod her på bloggen og et på Instagram – man må gerne deltage begge steder!