Udstyr, Vinter i haven

2. advent konkurrence – vind havegrej

frøbytte

Advent konkurrencen er skudt igang og hvor er det dejligt at forkæle jer trofaste læsere i december! Det er en travl måned og de fleste af os skal ud og købe gaver til familien. Derfor har jeg i samarbejde med Urbangardencompany sammensat en delikat pakke som du kan vinde – så du også får mulighed for at forkæle dig selv i December.

Du har nu mulighed for at vinde en indendørs HAWS vandkande af kobber og en frøbytte-bog til en samlet værdi af 849,90 kr. Gaven er sponsoreret af det danske firma Urbangardencompany, se deres Instagram profil HER eller deres spændende hjemmeside HER

 

urbangardencompany

frøbytte

 

Kobber vandkanden er en kunstgenstand i sig selv, som jeg har stående i min vindueskarme. Den giver en god stemning på mit kontor. Den har et klassisk look, som også holder om 40 år. Jeg er fuldstændig vild med ideen om at sidde på kontoret og kikke på vandkanden på en kold vinterdag. Den giver lyst til at nusse om planterne og man får hurtigt en længsel efter forår.  Jeg er vild med kobber og messing, så vandkanden er i min smag. Nu er det vist på tide at min gamle hvide plastik vandkande fra IKEA ryger ud…

Frøbytte bogen er til dig der gerne vil blive klogere på at indsamle egne frø fra haven. Jeg elsker selv at bytte frø med familie, venner og fremmede! Det er så livsgivende at et lille frø kan blive til en stor plante. Det er skønt at blive klogere på hele processen omkring frø. For hvornår skal man indsamle frøene, hvordan opbevarer man skal dem bedst?  Jeg glæder mig til at læse denne skønne frø-bog, på en kold kedelig januardag.

 

frøbytte

frøbytte

Konkurrence

Nu til konkurrencen:

Du har nu mulighed for at få fingrene i to skønne haveting, nemlig en kobber vandkande og en frøbytte-bogen fra Urbangardencompany til en værdi af 849,90 kr. Du deltager ved at skrive en kommentar mere simpelt bliver det ikke.

For at deltage, så skal du følge min blog og skrive en kommentar inden lørdag d. 10. December kl 11.00. Gaven sendes direkte fra firmaet til hele Danmark og Sverige.

Jeg trækker en vinder af sættet, ved at anvende App’en “Pretty Random” – så dit lod i konkurrencen svarer til det nummer din kommentar har i rækken af kommentarer. Jeg starter med at tælle kommentar her på bloggen og fortsætter på Instagram.

OBS: man kan have et lod på bloggen og på Instagram –  man må gerne deltage begge steder!

Hav en skøn søndag!

 

Du kan følge min blog på Bloglovin, gennem google +, eller smid min blog på din blogroll (hvis du selv har en blog) eller ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.