Udstyr, Vinter i haven

3. advent konkurrence – vind en krukke fra Havens Kunst

Idag kan jeg forkæle en af jer trofaste læsere med en Haddonstone vinkrukke til en værdi af 1.100.-kr. Denne vinkrukke er en af de rigtige tunge kvalitets krukker, som bliver bedre år for år. Den bliver faktisk rigtig smuk, når vind og vejr sætter sig på den og den får patina.

Jeg har i samarbejde med Havens Kunst fået sponsoreret en vinkrukke til en af jer heldige, til en værdi af 1.100.-kr . Det er faktisk nogle utrolige eksklusive ting firmaet har, som mange af os kun drømmer om.

Hvis du er blevet nysgerrig, så se deres spændende hjemmesiden HER eller du kan følge deres Instagram profil HER

 

havens_kunst

 

Havens kunst

 

Havens kunst forhandler Haddonstone produkter, som er engelsk produceret. De fleste har nok set Claus Dalbys smukke pavillon som er fra samme firma, ellers så se den HER. Produkterne er håndlavet og genskabt ud fra gamle krukker, statuer, fontæner o.lign. Jeg syntes det er ganske fint at have lidt historisk vinkel i sin have.

I min have står min vinkrukke med en opstammet buksbom, da jeg syntes stedsegrønt klær krukken. Jeg er i øvrigt vild med buksbum og kan slet ikke få nok af dem!

Vinkrukken er 43 cm høj og den er meget tung, så den vælter ikke selv om der skulle komme en storm. Den har det fineste mønster og jeg er sikker på denne krukke bliver en af mine favoritter. Den har faktisk allerede fået en plads i mit havehjerte.

 

havens_kunst

 

havens_kunst

 

Konkurrencen

Men nu har du mulighed for at få fingrene i en vinkrukke til en værdi a 1.100.-kr ved at følge min blog som fast læser.

For at deltage i konkurrencen, så skal du skrive en kommentar inden lørdag d. 17. December kl 11.00. Gaven sendes til hele Danmark, direkte fra firmaet Havens Kunst.

Jeg trækker en vinder af sættet, ved at anvende App’en “Pretty Random” – så dit lod i konkurrencen svarer til det nummer din kommentar har i rækken af kommentarer. Jeg starter med at tælle kommentar her på bloggen og fortsætter på Instagram.

OBS: man kan have et lod på bloggen og på min Instagram profil HER – man må gerne deltage begge steder.

Rigtig god søndag