Udstyr, Vinter i haven

4. advent konkurrence – vind en altankasse

altankasse

Så er det sidste chance for at vinde en adventgave til dig selv

Jeg er rigtig glad for at give jer sidste mulighed for at vinde lækkert havegrej! Denne søndag har jeg i samarbejde med firmaet landhave.dk mulighed for at forkæle en af jer trofaste følgere med en altankasse på hjul til en værdi på 999,- kr.

Altankassen laves i galvaniseret jern eller i råjern som ruster med tiden. Jeg foretrækker selv råjern, da jeg godt kan lide patina og det vilde look. Men begge udgaver er skønne. Altankassen har målene 25 x 40 x 120 cm. Derudover kommer hjulene som er cirka 8 cm høje.

Gaven er sponsoreret af Landhave.dk hvis du er blevet nysgerrig – så se deres spændende hjemmeside HER eller deres Instagram profil HER.

altankasse

altankasse

 

Landhaves produkter er produceret i Danmark og holder til på Amager. Ideen er opstået udfra modul opbyggede sider som kan samles og blive til skønne højbede, altankasser o.lign. De er lavet ud fra ideen om at de skulle være dekorative og fleksible.

Altankassen er utrolig nem at køre rundt på terrassen, da den har 8 hjul. Det giver en fleksibilitet, som passer til mit “have temperament”. For jeg får hele tiden nye ideer og så kan jeg selv skubbe kassen rundt – på den måde kan nye haverum opstå på en eftermiddag.

Jeg har plantet Frosted Curls i altankassen – for jeg ELSKER græsser. Jeg kan ikke få nok af dem! Jeg elsker når vinden tager fat i de lange strå. Græsser er fantastiske i haven hele året.

Jeg er meget begejstret for altankassen, jeg har selv 2 højbede og en altankasse i haven. De er lavet af råjern – det giver en råhed til haven som jeg rigtig godt kan lide. Lige nu venter jeg på de ruster helt og jeg regner med de står smukke, når jeg holder åben have sommer 2017.

 

altankasse

altankasse

Konkurrence

Nu til konkurrencen:

Du får nu mulighed for at få fingrene i skøn altankasse på hjul til en værdi af 999.-kr. Du deltager ved at skrive en kommentar i kommentarfeltet, så er du med i konkurrencen. For at deltage skal du skrive en kommentar inden fredag d. 23. December kl 11.00. Du skal skrive i kommentaren om det er på telefonen – ipad – eller computeren du læser min blog.

Gaven sendes til hele Skandinavien, direkte fra firmaet.

Jeg trækker en vinder, ved at anvende App’en “Pretty Random” – så dit lod i konkurrencen svarer til det nummer din kommentar har i rækken af kommentarer. Jeg starter med at tælle kommentar her på bloggen og fortsætter på Instagram.

OBS: man kan have et lod på bloggen og på Instagramman må gerne deltage begge steder!

Hav en skøn uge!