Åben have

Velkommen på forsiden

I søndags fik jeg noget af en overraskelse, da jeg fandt mig selv på forsiden af Bo Godt avisen, som er et tillæg til Nordjyske. Det handler heldigvis om haven og min passion til denne. Artiklen blev lavet i sommers, da en flink journalist besøgte mig i haven til en snak om planter, passion og andre ting. Det er nu underligt at læse om sin have og ikke mindst sig selv i en avis. Noget jeg nok aldrig vænner mig til.

Artiklen kan i øvrigt læses her.

Åben have

Lige nu får jeg dagligt henvendelser fra have-interesserede som gerne vil besøge haven og det er rigtig dejligt. Mange ringer eller enkelte kommer forbi vores hoveddør for at spørge efter hvornår jeg holder åben have igen. Jeg er taknemlig for at så mange er interesserede i at opleve haven, men desværre åbner jeg ikke min have op igen i år, da det er et stort arbejde at gøre haven klar. Lige nu trænger jeg til at have min have som et åndehul – mit fristed.

Det bliver muligt at besøge haven igen i nogle dage i 2018. Jeg har bare endnu ikke fastsat datoerne. Men hvis du vil være sikker på at få invitationen, så er det nemmest måde at tilmelde sig mit nyhedsbrev ude i højre side.

Du kan også følge dagligdagen i haven på en anden nem måde, nemlig på Instagram, hvor jeg ofte ligger billeder op af livet i haven. Min Instagram konto finder du her.

Nå nok om det. Jeg går selvfølgelig lige nu og pusler med små projekter i haven – haven er konstant i forandring. Men dem fortæller jeg om senere.