Haverejser

Interviews – imens vi venter på haven bliver grøn

Inden havesæsonen for alvor går igang, imens vi utålmodigt venter – har jeg snakket med nogle spændende mennesker som er passioneret omkring blomster, stauder, udemiljøer, havebøger og dyrkning af grøntsager…

De er alle optaget af at udvikle og ikke mindst afprøve sig selv inden for det grønne felt. De har alle krøllede hjerner, som går deres egne vegne. Det er utrolig inspirerende.

Det er der kommet en stribe lørdags interviews ud af. Det er en ven til ven snak, om hvad der driver deres passion  – hvad der kan være udfordrende i haven – hvad de har af nye ideer og mange andre spændende emner.

De søde venner der stiller op til min lille leg denne gang er Tante Grøn – Persille Ingerslev – Claus Dalby – Mads fra TagTomat og Gert Jensen fra Universe Science Park.

De næste fem lørdage kan du med andre ord læse, hvad der driver de 5 have-entusiaster til at fortsætte med at udvikle deres haver, projekter og krøllede ideer.

 

 

Jeg bliver selv ofte spurgt om hvad der driver mig og hvordan jeg bruger min have i hverdagen. For jeg bruger jo min have året rundt. Det korte svar må være at det giver en fantastisk energi til krop og sjæl, så derfor MÅ jeg bare ud i haven – helst hver dag året rundt.

Søstrene Grenes har spurgt ind til mig og mine ideer som jeg bruger i min have. Det kom der faktisk et interview ud af.

Deres katalog med nogle af mine ideer kan ses HER og det fulde interview kan læses HER

 

 

I kan tro jeg glæder mig til på lørdag, for der vil jeg dele mit første interview  – med Jer!