Udstyr

Bliv stærk som Pippi – ja tak!

Reklame for FiskarsDet er fedt at føle sig stærk som Pippi – bare sådan for en kort stund. YES! Der er langt imellem den følelse i dagligdagen… Lige nu eksploderer haven, det vælter op med små løgplanter efter der har været nogle varme dage i haven. Det er dejligt – men det betyder også at det altså er NU at haven skal beskæres, ryddes for visne blade og gødes.

Jeg har fået nye Fiskars PowerGear haveredskaber i haven og det nyder jeg. Især når haven skal ordnes på kort tid. I øvrigt er det da et rigtigt fedt navn redskaberne har – PowerGear! For hvem vil ikke gerne have power… Ja tak!

Derfor har jeg travlt, lige som de fleste haveejere, med at fjerne visne blade i haven. Alle roser, græsser og klematis klippes ned. Faktisk får haven den hele STORE tur. Det bliver så godt.

Jeg elsker når jeg lykkedes i haven og i de senere år har jeg virkelig fundet ud af at mine haveredskaber gør forskellen. De hjælper når kræfterne ikke lige er til det.

 

 

Min gamle efeu som er over 3,5 meter høj kan absolut give udfordringer. Jeg elsker at få træer, roser, tobakspibeplanter, efeu og andre lækre skønne planter til at vokse op i højden. Det giver en junglestemning i villahaven. Men det kan også give udfordringer med at holde væksterne. De skal jo beskæres uanset højde og om man har kræfter til det.

Det går faktisk ret nemt, når jeg bruger PowerGear topsaksen fra Fiskars. For der er nemlig ikke den samme modstand, som med min gamle slidte topsaks. Den var virkelig også sløv… Den nye kan faktisk blive op til 6 meter lang.

Roserne skal gødes lige nu, så de får energi til at blive store og stærke planter. I GUD hvor jeg glæder mig til at se den første rose springe ud. Men lige nu gælder det at tage hånd om dem, så de kan blive smukke senere på året. Saksen som jeg er fuldstændig afhængig af i min have er PowerGear beskæresaks som øger klippekraften op til 3 gange. Den finder du på Fiskars hjemmeside lige HER.

 

 

Fiskars PowerGear haveredskaber finder du i øvrigt lige HER

 

Selv om der er travlhed så indtages kaffen i haven.

De første solstråler er nærmest magiske, ik?