Foredrag

Inspirationsaften i Livsnyderhaven

Hold op en skøn aften det var igår! Jeg var på Brønderslev bibliotek og holde et foredrag for hele 72 haveinteresserede, som alle havde købt billetter til aftenens arrangement. Det var virkelig en skøn aften. Hvor var det dejligt at møde mange af jer, der følger med her og ikke mindst på Instagram. Af hjertet tak.

Nu er jeg hjemme i haven igen og jeg har taget en beslutning…

 

 

Jeg åbner haven op til et VIP arrangement på tirsdag d. 28. maj 2019 kl 19.00 – 21.00 for 15 gæster. Det bliver en inspirationsaften i haven. Vi skal sidde i orangeriet, hvor jeg vil lave et foredrag omkring man kan komme nærmere sin egen havedrøm. Der bliver mulighed for at gå rundt i haven og nyde den. Finde sin ynglingsspot osv. Det bliver en rigtig skøn aften og hvis det regner – så husk paraplyen. Vi skal selvfølelig også nyde et glas vin og snacks, når vi nu sidder i orangeriet.

Jeg vil denne aften også give tips til at skabe stemninger i haven, da det er jo det som jeg selv dyrker. Rigtig meget endda!

Pris for dette: 225 kr.

Bemærk kun 15 pladser

 

– Tilmelding på mail kontakt@livsnyderhaven.dk –