Åben have

Invitation: kom og oplev Livsnyderhaven på søndag!

Kom og besøge os på søndag d. 11. juni 2023 fra kl. 10 – 16.

Ja, det er en impulsiv beslutning vi har taget i dag, men vores have er smuk lige nu og vi syntes at sådanne oplevelser skal deles.

Selv om det ikke er noget vi har planlagt, skal vi nok blive klar til at åbne havelågen op for jer på søndag. Vi glæder os! Bemærk at vi åbner kun op denne dag i 2023 for besøgende.

Kom forbi hvis du vil blive se vores havedesign og måske finde inspiration til et nyt projekt.

 

 

 

 

 

Haven

Til jer der endnu ikke ved det, så ligger vores have midt i Aalborg, i et skønt villakvarter tæt på Aalborg Zoo. Haven er faktisk en ganske almindelig størrelse villahave, netop størrelsen kommer bag på mange – da de tror det er en kæmpe stor have vi har.

Haven er i konstant forandring, vi har blandt andet i 2022 anlagt en ny pergola, en udebruser og 2 nye terrasser. Der er tilføjet nye planter og ikke mindst flere græsser til havens bede. Haven fungerer fortsat som et levende værksted for os, – for sådan har vi det bedst.

Haven er opbygget med mange haverum og vi tager ofte inspiration med hjem fra vores mange udlandsrejser, som vi så afprøver i vores have. Vi har et orangeri på 29 m2, det er havens hjerte, hvor der er plantet tomater og agurker. I haven findes også en lille havedam med karper og guldfisk og så er det muligt at man kan nyde en stund på nogle af de mange bænke rundt omkring i haven.

Denne dag vil i også kunne købes udvalgte ting fra vores shop Livsnyderhjem. Der vil blandt andet kunne købes solcelle lamper, lækre tæpper, dekorationskugler til haven og andre ting – indtil lager haves.

Vi vil blive glad og taknemlige – hvis i deler budskabet med andre have interesserede, da vi først har taget beslutningen i dag.

Vi håber at vi ses!

 

Adresse: Steenstrupsvej 7, 9000 Aalborg

Entre: 50 kr.

Dato: 11. juni 2023 kl. 10 – 16.

 

 

De bedste hilsner Maria & Anders