Udstyr

Lækre haveredskaber

haveredskaber

Sponsoret indhold. Jeg har gennemgået havens bede i de sidste par dage, da jeg har nogle staudebede som ikke fungerer optimalt. Nogle bede mangler planter der blomstrer i sensommeren. Det er jeg ved at tilføje, da jeg elsker blomster i min have. Jeg fik købt en del Digitalis, Solhatte og andre skønne stauder. Dog er jeg ikke helt færdig med at tilføje planter i år, da jeg netop har bestilt en del andre planter på nettet også. Sandheden er at man aldrig bliver færdig med at tilføje eller rykke rundt på planterne i havens bede. Det er en konstant forandring, da nogle af planterne går ud eller trives så meget så de breder sig ud over det hele…

Jeg har fået nye haveredskaber i haven og det var tiltrængt. De gamle var utrolige grimme og passede ikke ind i stilen. Jeg er faldet pladask for Burgan & Ball`s haveredskaber fra firmaet Hokus Krokus.

Det er så skønt med lækkert nyt havegrej, som passer ind i Cottage Garden stilen. De lækre redskaber er lavet i asketræ og rustfrit stål – med andre ord de er smukke. For jeg har fået en dårlig vane at glemme haveredskaberne i bedene, når jeg har brugt dem. Så gør det ikke så meget at de ligger der, når der er havebesøg, for de er i den rigtige stil.

haveredskaber hokus krokus

Til dagligt hænger de i mit potteskur, på et hoved fra en gammel rive. Det fungerer optimalt, da de er lige ved hånden når der arbejdes i haven. For der bliver arbejdet i haven hele året rundt. For mig fuldender lækre haveredskaber det ønske jeg har om at leve mit liv i haven året rundt, omgivet af planter og ting der er smukke og som giver god energi.

haveredskaber

Er du blevet nysgerrig efter lækkert havegrej så se HER