Inspiration, Livsnyderhaven

Hvem sidder bag tastaturet…

Rigtig mange læser med på bloggen og derfor er det vist på tide at linke til en side, hvor jeg fortæller lidt om mig selv. For hvem sidder bag tastaturet? Her sidder en have amatør, jeg elsker at lave stemning i min have, men jeg er også så meget andet! Hvis du er nysgerrig, så læs et indlæg jeg tidligere har lavet – se HER.

Jeg er havemenneske fordi det giver mig livsenergi og det kan jeg mærke at jeg mangler lige nu. Jeg mangler de stærke farver, det frodige og tanken om at skabe sine egne planter.

Men så er det godt at man kan kikke sine sommerbilleder igennem og få energi. For det var en fantastisk sommer!

Det skal nok blive havesæson igen og allerede om en måned begynder jeg at forspire mine chilifrø. Derefter går det løs med tomater, rødbeder, agurker og sommerblomster igen. Lige nu forsøger jeg at sorterer mine frø og få et overblik over hvilke chili og tomat sorter jeg skal have i år. Det er faktisk en vigtig del af det at have grøntsager i haven. Men det går galt hvert år og det har jeg lært at leve med. Men jeg forsøger!

Jeg har held til at få frøene til at gro, på trods af jeg er have AMATØR. Så jeg overvejer om jeg skal lave et blogindlæg med mine små fif, her tænker jeg på de små ting der gør en forskel, så de dyre frø bliver til livskraftige planter.

– men er der nogle der kunne tænke jer at læse med?