Gode ideer

Det ses i detaljerne

Det er så fedt at arbejde med detaljerne i haven og jeg nyder hver gang jeg kommer tættere på det ultimative. Det er så skønt når man falder over den smukkeste staude, skønneste krukke, de fedeste udelys eller den lækre vandkande – så ved man man kommer nærmere sin egen drømmehave.

Som da jeg faldt over min dør hammer på Kreta i en lille butik tæt ved det brusende hav, der vidste jeg at jeg måtte eje den! Den hænger nu på døren ind til haven.

Eller som dengang jeg faldt over et spændende håndtag i London,  der måtte jeg bare have håndtaget med hjem til haven – på trods af jeg ikke vidste hvad jeg skulle bruge håndtaget til. Det hænger i orangeriet i dag som en lille detalje.

Mit store udelys fik jeg tilsendt af en skøn haveveninde, som jeg sender en lille tanke til hver gang det tændes.

Ideen om drømmehaven forandre sig år for år og ligeledes detaljerne. Haven udvikler sig hele tiden og detaljerne bliver bedre og bedre for år. Jeg kan godt lide en have er personlig, med skønne små personlige detaljer. Dog ikke for meget pynt. De små detaljer er med til at skabe den helt rigtige stemning i haven.

Hvordan ser din drømmehave ud – har den små personlige detaljer?