Havens rum

Min have – nu med slotsgrus

slotsgrus

Jeg har haft et stort ønske om at der ikke var græs i min have.

Jeg har faktisk ønsket mig en græs fri have i 14 år –  lige siden jeg besøgte Anna Just i Haven i Hune. Mit mål har altid været at fokusere på bedene med stauder, sommerblomster og alt det andet skønne.

Græs er smukt, men det fungerede ikke i min have. Det var altid nedslidt og trives absolut ikke under pergolaen. Så nu er det væk og hvor er jeg glad.

 

 

 

Jeg har valgt at få lagt Slotsgrus. Jeg syntes det har en smuk farve – havens linier trækkes op og giver et mere rent udtryk.

Men det er et stort arbejde, så derfor fik jeg Gug anlæg til at udføre det. De arbejdede intens i flere dage, så jeg er glad for at de stod for det tunge arbejde, for det så virkelig tungt ud! Imens brugte jeg min energi på at så sommerblomster og lægge planer for åben have arrangementet.

Man skal vælge sine kampe med omhu.

 

Jeg håber i får en skøn uge!