Få flere planter i haven

Vind 10 skønne frøposer og kom igang med at så

Sponsoreret indhold

 

Min gode haveven Lotte har startet et lille frøfirma op, som hedder Selvforsyning i byen. Her kan du finde de skønneste, sjoveste og mærkeligste frø man kan tænke sig. Det er tilmed nemt at bestille frøene og de kommer direkte hjem til din postkasse. I år skal jeg blandt andet prøve Sorte pæonvalmuer i haven og en bolsjefarvet rødbede i min køkkenhave.

Jeg elsker at der findes så mange muligheder når man køber frø. En solsikke er ikke bare gul, den kan være mørkerød og det bliver den i år i min have.  Hvis det altså lykkedes at få frøene til at blive til store sunde planter…

Jeg har allerede fået sået alt for mange frø, i år er det blevet til over 85 slags forskellige sorter. Hvis alle frø trives ryger det nemt op på 1000 planter. Ja, det har taget overhånd – jeg ved det.

Det plejer det at gøre.

Konkurrence

Nu til konkurrencen…

Du får nu mulighed for at få fingrene i 10 skønne frøposer efter eget valg, fra Lottes firma Selvforsyning i byen.

Du deltager ved at skrive en kommentar i kommentarfeltet, så er du med i konkurrencen. For at deltage skal du skrive en kommentar inden mandag d. 27. 3 2017 kl 11.00. Du skal skrive i kommentaren herunder hvilke frø du helst vil vinde, bare nævn en enkelt fra Lottes hjemmeside HER

Gaven sendes til hele Skandinavien, direkte fra firmaet Selvforsyning i byen.

Jeg trækker en vinder, ved at anvende App’en “Pretty Random” – så dit lod i konkurrencen svarer til det nummer din kommentar har i rækken af kommentarer.

Så bliver det ikke mere nemt – hav en skøn uge!