Kom godt igang med at så

Vind 10 skønne frøposer og kom igang med at så

Sponsoreret indhold

 

Min gode haveven Lotte har startet et lille frøfirma op, som hedder Selvforsyning i byen. Her kan du finde de skønneste, sjoveste og mærkeligste frø man kan tænke sig. Det er tilmed nemt at bestille frøene og de kommer direkte hjem til din postkasse. I år skal jeg blandt andet prøve Sorte pæonvalmuer i haven og en bolsjefarvet rødbede i min køkkenhave.

Jeg elsker at der findes så mange muligheder når man køber frø. En solsikke er ikke bare gul, den kan være mørkerød og det bliver den i år i min have.  Hvis det altså lykkedes at få frøene til at blive til store sunde planter…

Jeg har allerede fået sået alt for mange frø, i år er det blevet til over 85 slags forskellige sorter. Hvis alle frø trives ryger det nemt op på 1000 planter. Ja, det har taget overhånd – jeg ved det.

Det plejer det at gøre.

Konkurrence

Nu til konkurrencen…

Du får nu mulighed for at få fingrene i 10 skønne frøposer efter eget valg, fra Lottes firma Selvforsyning i byen.

Du deltager ved at skrive en kommentar i kommentarfeltet, så er du med i konkurrencen. For at deltage skal du skrive en kommentar inden mandag d. 27. 3 2017 kl 11.00. Du skal skrive i kommentaren herunder hvilke frø du helst vil vinde, bare nævn en enkelt fra Lottes hjemmeside HER

Gaven sendes til hele Skandinavien, direkte fra firmaet Selvforsyning i byen.

Jeg trækker en vinder, ved at anvende App’en “Pretty Random” – så dit lod i konkurrencen svarer til det nummer din kommentar har i rækken af kommentarer.

Så bliver det ikke mere nemt – hav en skøn uge!