Orangeri, Udstyr

Zinkbakker – får man aldrig nok?

zinkbakker

Lige nu er der voldsom trængsel i mine zinkbakker, da de fleste frø er blevet til små planter i egen potte. Det kræver plads og mange zinkbakker til at undervande i.

Det varer heldigvis ikke længe før de små planter skal ud i krukkerne på terrassen og det ser jeg frem til. Jeg tror det bliver så godt! Men indtil da er der trængsel.

Jeg har rigtig mange zinkbakker som jeg har købt gennem tiden ved loppemarkeder, nogle købt i tilfældige butikker, 3 af dem har jeg endda fået lavet på mål ved en blikkenslager, så de passer til mine vindueskarme.

 

 

 

I år har jeg fået nye bakker til drivhuset og de er faktisk ikke af zink, men derimod lavet af aluminium. Dem er jeg overrasket blevet rigtig glad for, da de er mere robuste og ikke så bløde i materialet. Det er en stor fordel hvis man flytter rundt med bakkerne når der står planter i dem. Jeg flytter nemlig mine bakker meget rundt – efter lyset og væk fra kulden.

 

 

Mine nye aluminiums bakker er fra Zinkbakken og kan se HER. Jeg har iøvrigt også fået et nyt fint messing termometer til drivhuset. Jeg har aldrig haft et termometer derude, så det var vist på tide. Det kan købes HER.

Jeg får aldrig nok zinkbakker eller aluminiums bakker – kender i det? Der er altid en pose frø der ligger og venter på at komme i jorden.

Men nu må det godt blive bedre vejr!