Åben have

Åben have i Aalborg – besøg 3 haver på en weekend

I år bliver det muligt at komme til åben have i Aalborg i hele 3 haver på en weekend! Jeg har nemlig lavet et samarbejde med 2 andre skønne haver i Aalborg, så det bliver muligt at besøge 3 haver indenfor 10 minutters kørsel i bil på en dag.

Vi har hver vores stil, men fælles for os er en haveglæde og en masse drivhuse!

Åben have i Aalborg

Kender du ikke Eges have så se HER og se billeder fra Idéhaven HER.

Hvis du besøgte min have sidste år, er der en del nyt at se.  Græsset er udskiftet med slotsgrus og potteværkstedet har fået en kraftig forvandling – bare for at nævne nogle af de små forskelle. Jeg holder iøvrigt også åben have andre dage, se den fulde kalender HER.

Jeg sælger i år mange af mine spændende tomat- agurk- chili-planter fra orangeriet. Da jeg har lavet mange planter igen i år. Det er spændende sorter i alle skønne farver, som jeg håber andre kan få glæde af.

Har du ikke prøvet at komme til et åben have arrangement før, så spring ud i det. Det er spændende at se andre haver og man får en masse gode ideer med hjem. Haven er åben for alle.

Jeg glæder mig til at åbne min have igen for andre haveinteresserede – for haveglæde skal deles.

Mon vi ses…