Gør det selv projekt, Orangeri

Drivhus opgradering – det startede med en klinke….

drivhus

Jeg har længe haft en drøm om at opgraderer mit vaskearrangement i drivhuset og pludselig faldt jeg over nogle skønne billige marokkanske klinker. Dem måtte jeg bare have med hjem! Det er vist meget typisk for mig, da en lille ting ofte kan blive starten på et nyt projekt. Måske kender du det?

Heldigvis var det kun et mindre projekt denne gang i mit drivhus.

 

 

Bordpladen blev beklædt med de store klinker til kun 40 kr. stk. Det er utroligt at man kan finde smukke nye klinker til den pris. Fliserne er importeret fra Marokko, men jeg har købt dem i Aalborg i denne butik HER. Der var mange mønstre at vælge imellem, men jeg faldt pladask for denne – med det skønneste mønster og farver.

Jeg er utrolig vild med messing for tiden, så vandhanen blev udskiftet til en i messing. Messing står så godt til alle mine grønne planter. Nå ja, jeg fik forresten hjælp til at bygge låger til vaskearrangementet, så nu er der låge foran petroleumsovnen og mit rod er gemt godt væk!

 

 

 

 

Jeg havde gået og drømt om en lille hylde, så sådan en blev det også til. Nu kan jeg have skønne ting til at stå fremme. Jeg har valgt at lave hylden af krydsfiner og male den hvid. Det har jeg valgt for at skabe en enkelt stil, så de små udstillede ting træder frem.

Jeg er blevet rigtig glad for vaskearrangementet, så nu nyder jeg virkelig at stå og fylde mine små vandkander op. Jeg har dog stadigvæk en vandslange i orangeriet, men den ligger for det meste rullet sammen i skabet. Men hvor er det skønt at skabe sit personlige udtryk i drivhuset.

Se lige her, jeg fandt et før-billede af drivhuset fra 2016, her er vaskearrangementet til venstre. Behøves jeg at sige mere…

 

 

Har jeg mon fået fortalt dig at haven snart åbner op for besøgende? Jeg glæder mig til at du selv kan se og mærke haven & mit drivhus – der er kun omkring 3 uger til åben have. Invitationen er iøvrigt HER.