Konkurrence, Udstyr

Vind en smart Waterwheel fra Fiskars

Indlægget er sponsoreret –  det er en konkurrence

Jeg er så glad for dette samarbejde, da jeg har fået mulighed for at give en af jer en Waterwheel fra Fiskars til en værdi a 599,- kr. Jeg elsker simpelthen godt havegrej og nu har jeg mulighed for at give en af jer en lækker Waterwheel med hjem i jeres egen have.

Jeg har fået nyt bed i haven og det det skal vandes en del. Så jeg bruger rigtig meget tid i haven med min vandslange i håb om at planterne snart vil slå rod. Lysten til et nyt bed opstod i foråret da jeg fik slotsgrus i haven og jeg har lige siden drømt om et rigtig frodigt bed. Men planter tager tid. Uha, jeg glæder mig til at blomsterne vokser sammen og får det vilde look som jeg har i resten af haven. Jeg har heldigvis lavet en del sommerblomster som skal i dette bed. De kan fylde bedet op mellem græsser og stauder.

Men lige nu skal bedet have vand – masser af vand.

 

 

Jeg krydser fingrer for at bedet bliver smukt inden haven åbnes op for haveinteresserede d. 3.-4. Juni 2017. Det er snart – jeg ved det.

Jeg elsker når det er nemt at vande, for så får jeg gjort det oftere. Især mine potter med Dahlia og mine højbede med radiser og salater skal vandes rigtig meget. Radiserne bliver sure, stærke og smager ikke godt, hvis de ikke får nok vand. Så det skal gøres.

Min nye vandslange er nem at bære rundt på og virker faktisk lidt som en støvsuger, da den har et rum til ekstra udstyr som følger med. Af tilbehør er der en vanddysse, samlemuffer og et lille stativ til at sætte slangen i. Det er rigtig praktisk når bedet skal vandes godt igennem, for så kan man jo selv lave andre ting, imens vandslangen står i sit stativ.

Det som jeg er mest vild med er at man kan bevæge sig 360 grader rundt og den følger med! Det er også nemt at rulle ledningen op igen. Virkelig nemt.

 

 

Det er dejligt når design er gennemtænkt. Min gamle vandslange, som jeg stadigvæk har i mit potteværksted slås jeg faktisk tit med, da den slår knuder på slangen når jeg går og vander. Det er ikke motiverende…

Jeg har en masse gamle vandningsudstyr liggende, de kan sagtens bruges sammen med Fiskars slange. Desuden har jeg et ophæng til væggen, så den har nu en fast plads på væggen på terrassen. Den er rimelig nem at tage ned og ligge på jorden – så nu har jeg ingen undskyldning for ikke at vande mine krukker og højbede.

 

Nu til konkurrencen

Du har mulighed for at vinde en Fiskars Waterwheel til en værdi a 599.- kr. hjem til din egen have. Det er den der er på billedet her under, det er str. small – dvs. den har 15 meter slange. Du deltager ved at lægge en kommentar, hvor du fortæller hvilke et af mine blogindlæg du bedst kan lide. Er det et blogindlæg skrevet om orangeri, høns, den spiselige have, havebesøg i andres haver eller noget andet? Hvad kan du lide?

Jeg er så nysgerrig – for jeg ved ikke hvad i nyder mest at læse om.

For at deltage, skal du skrive en kommentar inden fredag d. 23. juni kl. 12. Gaven sendes direkte til dig fra Fiskars.

Jeg trækker en vinder, ved at anvende Appén “Pretty Random” – så dit lod i konkurrencen svarer til det nummer din kommentar har i rækken af kommentarer.

Held og lykke