Åben have

En weekend der vil blive husket!

Hold op en weekend vi har haft, hvor mange kom forbi vores lille have. Til vores åben have arrangement kom omkring 200 haveinteresserede forbi haven. Det var fantastisk at se vores have summe af liv – sådan er den bedst.

Rigtig mange havde spørgsmål til planter og andre til spændende løsninger til egne haverum.

Jeg håber at i alle fik det som i kom efter og ikke mindst at i fik mærket og oplevet vores byhave.

Orangeriet blev brugt og det var fantastisk at se mange af jer tage en kop kaffe ved langbordet. Rigtig mange af jer spurgte til min hængende have som jeg har lavet i et af drivhusene og den har jeg tidligere lavet et blogindlæg om. Se hvilke materialer jeg har brugt i blogindlægget HER.

 

 

Fik du ikke mulighed for at besøge os i sidste weekend, så får du nu mulighed for det igen.

Vi holder nemlig åben have for sidste gang i år:

 

lørdag & søndag d. 1. –  2. Juli 2017

kl. 10 – 17

 Steenstrupsvej 7, 9000 Aalborg

Entre 25 kr.

 

 

Iøvrigt får du næste gang mulighed for at besøge 3 haver indenfor 10. min. transport i bil. Jeg er nemlig gået sammen med Eges have og Idé haven om at åbne vores haver op på samme dag – i samme tidsrum.

 

Åben have i Aalborg

 

De kommende dage bliver med benene oppe, det var fantastisk at åbne haven op – men nu skal tempoet ned igen. Haven skal nydes fra en bænk.

Iøvrigt skal jeg snart til CPH Garden, mon vi ses der?

Kram til Jer!