Åben have, Livsnyderhaven

Åben have – 400 gæster på besøg

Sidste weekend havde vi åben have og det var en fantastisk oplevelse. 400 gæster besøgte vores villahave i løbet af de 2 dage. Haven summede af haveglæde! Jeg elsker når der er gæster i haven og det er som om haven liver op. Det er dejligt at få andres øjne på haven og det giver mig rigtig meget inspiration.

Nogle kørte langt, endda rigtig langt for at besøge vores byhave og jeg håber at alle fik lidt inspiration med hjem til egen altan eller have. Selv om der var mange gæster i haven, håber jeg at man kunne mærke havens magi – på trods af at der engang imellem var trængsel på stierne.

Der var mange spørgsmål – rigtig mange. På sådan en dag hvor haven er fyldt op med mange mennesker, så er det svært at huske det hele. Derfor vil jeg i den kommende tid skrive om nogle af de emner som var oppe at vende. Hvis du har et spørgsmål så skriv endelig en kommentar, så skal jeg se om jeg kan besvare det i et blogindlæg. Til alle jer der har skrevet til mig angående småkagerne som blev serveret, har jeg lovet at opskriften kommer i næste indlæg. Hav citroner og rosmarin klar….

Haven står på sit højeste lige nu, alt er frodigt og grønt. Selv vores Dahliaer er sprunget ud. Vi er begyndt at have overflod af agurker, det hele er lige som det skal være.

Jeg nåede ikke at besøge haven – hvad så?

Jeg får rigtig mange henvendelser – da der er rigtig mange der gerne vil se haven selv. Det er rigtig dejligt. Hvis man er minimum 20 personer åbner jeg gerne haven op for haven til et VIP arrangement. På nuværende tidspunkt kan vi ikke åbne op for mindre grupper, men kontakt mig på en mail, måske er der flere mindre grupper der netop gerne vil se haven den samme dag.

Lige nu forsøger jeg at få hold på alle de mails jeg har fået tilsendt og jeg skal gøre mit bedste for at besvare  de mange spørgsmål der er kommet. Lige nu er der over 11.000 der læser med hver måned på min blog. Tak for det. Det er skønt at hjælpe hinanden med at få indrettet haven, få købt nogle lækre ting til uderummene eller blot få et lille fif til planterne. Det giver en fantastisk haveglæde som alle kan få del i – også selv om man er ny i haven.