Åben have

Åben have i Aalborg

Åben have

Lige nu finpudses haven rigtig meget, så den er klar til åben have d. 1-2 Juli 2017 fra kl. 10 – 17. Roserne er de største show stoppere i haven lige nu og haven funkler – lige som den skal. Det er sidste gang i år vi åbner haven op for besøgende, så vi glæder os utroligt meget.

Orangeriet er fyldt op med tomater, agurker og chili som står i krukker eller i kapilærkasser. Desværre er tomaterne ikke modne endnu, men de fleste planter er vokset op til taget og en jungel stemning er så småt begyndt at indtage drivhusene.

Haven er en almindelig villahave, der er fuldt udnyttet og man kan nemt få en følelse af at være alene i haven – på trods af der er andre i haven. Der er utallige spændende siddepladser, som nærmest opfordrer til at tage en stund og nyde haven.

 

 

 

Jeg har altid syntes at det er en fantastisk oplevelse at besøge en have for første gang, når man ikke ved hvad der venter af oplevelser i haven. Faktisk er det denne weekend muligt at besøge 3 haver i Aalborg. På den måde kan man nemt opleve 3 forskellige haver og få en masse inspiration med hjem på en dag.

 

Åben have i Aalborg

 

Alle er velkomne til at komme forbi og opleve haven, se invitationen på Haveselskabets hjemmeside HER