Interiør til haven

Juletræer – der holder år efter år…

Juletræer

Juletræer skal være grønne og dufte af gran! Jeg ved det – men nu er jeg faldet over nogle skønne nogle som er rigtig fine til at hygge op med i orangeriet. Lige nu nyder jeg hyggen i orangeriet sammen med den første kop gløgg, samtidig med jeg ligger planer for næste år. Altså haveplaner.

Mange har nemlig efterspurgt om jeg laver foredrag, hvordan man bruger haven som opholdssted, hvordan man laver hyggekroge og ikke mindst det at lave stemninger i haven. Det er så skønt at modtage kommentar eller mails fra jer, for på den måde får jeg nye ideer og ikke mindst inspiration. Tak. Jeg overvejer lige nu hvad der skal i ske i 2018. Det bliver blandt andet også muligt at besøge haven igen. Det bliver så spændende!

 

 

Juletræer i mange farver og størrelser

Tilbage til de skønne juletræer. De har mange forskellige former og udtryk. De store juletræer er lavet af træ og giver et naturligt udtryk. Sammen med de grønne og hvide træer er de skønne. Nå ja – jeg har fundet de rustikke træer her, de skønne grønne glas juletræer her og de smukke hvide juletræer her.

Mon man nogensinde bliver helt klar til december og alt det som følger med? Jeg tror det faktisk ikke. Der er altid noget som man IKKE har nået og jeg har i år ikke fået klippet alle mine buksbom. For de er smukkest når de står skarpt. Men pyt.

Det skal ikke tage glæden fra nydelsen – når man sidder under et tæppe med en kop gløgg i orangeriet!