Indretning

En mini shoppingguide til mit udekøkken

Endelig har vi fået et udekøkken i haven! Jeg har overvejet det længe, faktisk alt for længe. Fordi jeg troede det var et langsommelig byggeprojekt – jeg troede nemlig det var sådan et projekt der tager flere uger. Men nej dette mini projekt tog ingen tid og derfor er jeg ekstra glad for at havde fundet den her meget nemme løsning.

Danmark er skøn lige nu! Vejret er varmt, så vi laver mad i haven hver dag. Det er dejligt når køkkenet fungere, for så får man lyst til at bruge sit udekøkken. I kan tro jeg nu har LYST!

Mange har spurgt efter mit udekøkken, som jeg har vist på Instagram – så derfor får i lige en mini guide. For så er jeg fri for at skrive til jer alle sammen – lidt doven må man vel være…

 

 

Anretterborde

De to anretterborde er færdigdesignet, dvs. de er købt. Hurra for hurtige løsninger, der er nemlig mange ting at lave i haven lige nu.

Jeg skulle kun samle dem – eller det var faktisk min kæreste der skulle samle dem… Så det var nemt. Det tog dog noget tid, men resultatet blev faktisk godt. De fine anretterborde er fra firmaet Plus.dk og jeg har fundet dem her.

De har hjul og det giver en fleksibilitet som jeg rigtig godt kan lide. Når der skal være fest på terrassen, så kan de nemt køres til væk. Jeg har i øvrigt købt en glasplade til at ligge på toppen, det er ret praktisk når man står med madvarer.

 

Kurve, flet og bambus

Som mange af jer nok har set er jeg vild med kurve, bambus og flet. Derfor blev jeg rigtig glad da jeg faldt over de små kurve til bestik (den er vist oprindelig lavet til en flaskeholder). Jeg faldt over kurvene på Nordal.dk lige her. De har i øvrigt rigtig mange fine ting til udemiljøer.

Jeg faldt også over en skøn picnickurv, som er dejlig at have ved hånden når man skal på tur ud i det blå. Den har det helt rigtige look og den fandt jeg her

De fine kurve med låg, som er rigtige fine i formsproget var faktisk på tilbud og dem faldt jeg også over på deres hjemmeside lige her.

 

Gammelt træ

Jeg elsker gammelt træ! Skamlen fandt jeg faktisk i en lille butik i Gilleleje, men de har også en hjemmeside hvor den kan købes, faktisk lige her.  Den er rigtig slidt og lækker!

Den slidte trækasse er fundet ved et gartneri – jeg kan desværre ikke huske hvor. Til den nette sum af 35 kr. Men de findes rigtig mange steder lige nu.

 

 

 

I får lige et før-billede, som jeg tog inden vi gik igang med at lave udekøkkenet. Man er ikke i tvivl om at det har gjort en forskel på terrassen, vel?