Interiør til haven

Geniale plantekummer

Annoncesamarbejde med Landhave. Lige nu er der sol over Danmark, det er varmt og det er fantastisk. Haven springer ud som aldrig før og blåregnen – ja selv nogle af roserne er i blomst. Jeg elsker det! Men krukkerne i haven har desværre nemt ved at tørre ud og det kan være svært at følge med. Faktisk selv om man vander sine krukker hver aften.

I år har jeg fået nogle nye plantekummer som er geniale. Her mener jeg virkelig geniale. De har nemlig et rum i bunden, som man kan fylde op med vand – ligesom de kapillærkasser man har i drivhusene. Det er genialt med en vandingsindsats. Især når der er så varmt i Danmark.

Plantekummerne hedder Land Modern og er lavet af cortenstål. Faktisk kan man vælge at få plantekummen i høj-galvaniseret stål eller cortenstål. Valget var nemt for mig, da jeg syntes det rustne look står godt til det sorte hegn og havens mange grønne planter og buske. Plantekummerne Land Modern finder du i øvrigt lige HER.

 

 

De firkantede plantekummer, som er 40 x 40 giver et roligt look i haven. Jeg har placeret dem på min tribune, som er bygget op af træ. Her har jeg planter, hynder og puder til at sidde på. Det er et roligt sted i haven. Jeg elsker mine små rolige pause rum i haven, hvor man kan sætte sig og nyde haven.

Men lige nu glæder jeg mig over at plantekummerne har et lager af vand, som er gemt godt i bunden i vandingsindsatsen. Planterne kommer nemlig til at trives – påtrods af at der er 25 grader i haven. Det er godt og ikke mindst nemt. Og jeg tror faktisk ikke at jeg skal vande i dem i over en uge! Så bliver der mere tid på tribunen, hvor jeg vil sidde med en god bog.

Gid der var sådan en vandingsindsats i alle mine krukker…

 

 

 

Haven er faktisk vokset godt til og den står perfekt til vores åben have arrangementet d. 9. & 10. Juni hvor vi har åbent fra kl. 10 – 16. Vi åbner denne weekend op for at andre have-interesseret kan se, hvordan en ganske almindelig villa-have også kan være. Du er velkommen i vores villa have og hvis du ikke har set invitationen er den lige HER.

Ses vi?