Åben have

Kom og oplev haven selv

Næste weekend åbner vi haven op for alle haveinteresserede og vi glæder os enormt meget til at se mange af jer der følger haven på de sociale medier. Mange har skrevet til mig om man skal melde sin ankomst til inspirationsdagen inden man kommer. Det skal man ikke. Man møder bare op – tag gerne familie eller venner med.

 

Åben have – alle er velkommen

D. 9. – 10. juni 2018 fra kl. 10 – 16.

 

Lige nu er haven er rigtig smuk! Det varme vejr har gjort at roserne er sprunget ud tidligere end de plejer. Så haven ligner nærmest at det er Juli måned. Det betyder at haven er vokset rigtig godt til og derfor får man sig en rigtig sanseoplevelse.

 

 

Til åben have

Inspirationsdag

 

  • vil man kunne opleve at orangeriet er fyldt op med skønne planter, som er lavet i haven – de er faktisk lavet af mig! De sælges til kun 15 kr.

 

  • Der er denne weekend også lavet et lille rum i forhaven, hvor vi sælger lidt overskydende vintage ting, fx. gamle potter og lanterner som vi ikke længere bruger i haven. Ligeledes vil der være stauder, sommerblomster, tomat- og agurkeplanter som er lavet i orangeriet. Alle planter sælges til små 15 kr.

 

  • Det bliver muligt at købe bogen “slip haveglæden løs, en fantastisk bog skrevet af min gode haveven Lotte Bjarke til en nedsat pris a 250 kr. (Normalpris 299,-kr). Hun har lovet at nogle af bøgerne vil være signeret af hende personligt.

 

  • Nå ja – i haven vil der være fri kaffe, the og vand til at tage med rundt i haven. En have skal opleves, ik?

 

 

 

Mange tror at haven er stor, men det er den altså ikke. Det er en ganske almindelig villahave, som bare er udnyttet til det yderste.

I vores villahave kan man opleve 2 høns som går og hygger sig i en lukket indhegning. Lige nu ligger de æg hver dag – det er skønt! I haven har vi et orangeri som er 29 m2, her har vi en del planter og ikke mindst er det her man kan sidde og nyde livet. På inspirationsdagen kan man nyde kaffen her.  Derudover har vi også en stor overdækket terrasse, her bliver det også muligt at nyde kaffen. I haven har vi også en havedam hvor der svømmer guldfisk i.

Vi er kreative mennesker – som elsker at udvikle vores uderum og ikke mindst dele vores krøllede ideer med andre.

 

Kom og oplev haven selv – jeg håber på at se mange af jer!

 

 

Haven er åben d. 9. – 10. juni 2018

Åben fra kl 10 – 16

Adresse:

Steenstrupsvej 7

9000 Aalborg

 

Entre: 25 kr. pr. pers.

Desværre ingen adgang for hunde.