Inspiration

Inspiration til at udvikle haven til din drømmehave

Inspirationsaftenen er udsolgt! Det gik i øvrigt meget hurtigt. Faktisk oprettede jeg endnu en inspirationsaften i haven, nemlig d. 18. juni 2018 -men den er desværre også udsolgt! Det er så dejligt at få positiv respons, når nu man kaster sig ud i noget nyt. Af hjertet TAK. Jeg har ikke på nuværende tidspunkt planlagt flere foredrag eller for den sags skyld flere åbne have arrangementer i år.

Men hvis du ikke nåede at få billet til inspirationsaftenen, så får du lige 5 hurtige indspark til at du kommer videre med din have. Husk det er kun som inspiration – taget ud fra mine egne erfaringer.

 

 

 

5 ideer til at udvikle haven til DIN drømmehave

 

Brug alle flader

Tænk på haven som om det var et hus. Brug gulvet, væggene og loftet. Er der ingen vægge eksempelvis på terrassen, så skab det. Hegn, store græsser o. lign kan udgøre vægge.

 

Ild og vand skaber stemning

Sæt et stort kar med vand frem og se hvad der sker! Læg skønne blomsterhoveder i, når overskuddet er til det. Det giver en dejlig effekt. Læg mærke til om karret tiltrækker fugle til haven og hvis det gør – så nyd at de bruger karret som swimmingpool. Forsøg dig frem med ild i haven. Sæt lanterner frem og se om det giver dig noget. Hvis du ikke kan mærke noget – så drop det!

 

Den spiselige have

Køb krydderurter, dyrk grøntsager eller køb en krukketomat. Er du lidt mere modig, så anskaf dig nogle høns. Prøv at mærke efter – kan du lide det? Ellers drop det, brug din energi på noget andet i haven.

 

På terrassen – hvad sidder du og kikker på?

Sørg for at du kikker på noget dejligt, når du sidder på din terrasse. Skjul det mindre kønne og forsøg at gøre dit blikfang smukt. Køb dine ynglingsplanter, krukker eller lign. Hyg op med tæpper og puder.

 

Vær tro mod dig selv

Det vigtigste punkt!

Forsøg at køre samme stil i haven, som den du har indenfor. Som regel har man indrettet sig i huset, som man kan lide det. Kik på din indretning og lad dig inspirere af det i din have. Her tænker jeg i dit valg af havemøbler, krukker og ikke mindst af havestilen.

 

 

Til jer der var heldige med at få billet til inspirationsaftenen i min have – jeg glæder mig til at give jer flere indspark.

Haveglæder og gode ideer skal nemlig deles.