Interiør til haven

Havemøbler der holder år efter år

Annoncesamarbejde med Supell. Mon ikke alle har haft både gode og dårlige oplevelser med havemøbler? Jeg har godt nok haft mange havemøbler igennem mit haveliv. Alt for mange – det er jo ikke lige frem billigt, vel? Derfor er jeg så lykkelig over at havde fundet et godt design som tilmed er lækkert at sidde i.

Det er fantastisk at have mange siddepladser i haven. I de sidste par uger har vejret været så fantastisk, så vi har søgt skyggesteder i haven. Vi har siddet i skyggen på bænken ved havedammen, hvor lyden af rislende vand holder al stress ude. Nå ja det har ofte været sammen med en kold iskaffe i hånden.

Det er de små stunder man skal huske at sætte ind på sin “bankbog”.

De fylder ens indre op.

Bryggeribænken ( som bænken hedder ) har rigtig mange spurgt efter – den finder du på Supell’s hjemmeside lige HER.

 

 

 

 

Vi har nogle let fjederende stole under vores store overdækket terrasse. De er fremstillet af massivt varmgalvaniseret fjederstål, som gør de er let gyngende, det betyder med andre ord at de er ikke så hårde at sidde i. Det betyder faktisk at man nemt kan blive siddende i stolene i mange timer – uden at få ondt i kroppen. Ja, det kommer jo med alderen…

Måske var der nogle af jer der var forbi til åben have arrangementet der prøvede nok at sidde i stolene?

Noget andet er at de er lavet af teak træ. Så de holder i mange år. Rigtig mange år!

Stolene fra klassikerserien hedder A2 – dem finder du i øvrigt lige HER.

 

 

Hver gang jeg får nye havemøbler ind i haven, håber jeg at de kan holde i mange år.

Jeg tror faktisk på det denne gang!