Interiør til haven

Skab magi på terrassen med lys

Annoncesamarbejde med Sirius Home.

På terrassen ved havedammen nyder vi vores lille oase for tiden. Vi har hængt en lyskæde op og fundet forskellige lanterner frem til at give dette haverum ekstra god stemning.

Jeg gør alt hvad jeg kan, for at stemningen i haven fortsætter, da jeg syntes at haven skal bruges så meget som det er muligt. Hele året rundt. De smukke udendørs lys hjælper faktisk.

Det gør en forskel – sådan en rigtig forskel. Vi får nemlig lyst til at tage sko & jakke på og gå ned i haven med en kop aftenkaffe. Lyst til at sidde med en kop kaffe på bænken og nyde udsigten. LYST – det er vel også det der skal motivere?

Lidt om de to lanterner jeg har brugt; de er på batterier, dvs. de tænder hver aften af sig selv. Ikke nok med det – de slukker også selv! Jeg elsker når det er nemt.

Den ene lanterne har jeg hængt op i en snor. Batterierne er gemt væk i bunden, så det ser stadigvæk pænt ud. Den lille model kan i øvrigt købes lige HER og den store model kan købes HER

 

 

Sirius har også nogle rigtig fine små indendørs lys som jeg har brugt på bordet. De ligner fyrfadslys, da de er af en rimelig god kvalitet. Man skal være opmærksom på at de ikke kan stå udenfor, så jeg tager bare dem frem – når der skal hygges ekstra meget.

De er også på batterier og dem er jeg også blevet ret pjattet med. Dem bruger jeg ofte i orangeriet. Faktisk er man fri for at gå og være nervøs for at glemme at slukke sine stearinlys. For hukommelsen kan jo godt svigte engang imellem… Så er det jo rigtig godt at have dem på batterier.

 

 

Lyskæden giver træterrassen et nyt let look. Når man nu sidder på bænken, føler man rummet mere tydeligt nu. Det ser så fint ud og lyskæden var faktisk nem at sætte op. Når først den hænger i loftet så skal den bare sættes i en stikkontakt. Lyskæden Tobias kan købes HER

Der er ikke noget bedre end at hygge under et tæppe med en stor kop kaffe, når først mørket falder på. Selv hvis det er koldt – så må vi jo bare krybe i en stor vinterjakke. Nå, ja så bliver hyggestunden måske kun til en halv time.

Men det kan faktisk være den bedste halve time på dagen…