Haverejser

Bed and breakfast for haveelskere

Jubii så springer vi endelig ud i det – vi åbner vores egen bed and breakfast. Hold fast vi glæder os! Vi har gennem den sidste tid arbejdet på at åbne vores eget B&B, så vi har indkøbt møbler, istandsat værelserne og taget billeder af lejligheden. Jeg er så spændt på hvad i syntes om indretningen, der er inspireret af vores mange rejser.

Allerede nu er der nogle der har reserveret ophold hos os, – vi er så taknemlige. Det er i øvrigt en oplagt julegave at give til sin mand eller haveveninde, ik?

 

 

Sidste år gik Anders og jeg omkring 800 km. på caminoen fra Frankrig til Spanien. Det var en lang fantastisk tur som har ændret vores indstilling til livet på mange måder. I ved på den gode måde, sådan en tur kan ændre ens liv for altid. På rejsen mødte vi mennesker som arbejdede frivilligt på herberger og nogle mennesker åbnede endda deres private hjem op for os. Vi oplevede en varme og åbenhed som var fantastisk og netop denne tur har kickstartet drømmen om at åbne vores hjem og ikke mindst vores have op for andre mennesker.

Livet skal nemlig deles.

 

 

 

Oplev lejligheden og ikke mindst haven

Hvis du vil have en haveoplevelse med i opholdet er det i maj – august du skal reservere lejligheden. Du har så mulighed for at opleve haven, med alt hvad det indebære: i orangeriet kan du nyde din kaffe, ved havedammen kan man sidde og slappe af, imens hønsene pusler ved deres hønseslot. Udenfor lejligheden har du en terrasse helt for dig selv hvor aftensmaden kan indtages.

Vi håber du kommer hjem med inspiration til din egen have, eller bare en oplevelse af at man kan leve sit liv på mange måder.

Lejligheden er indrettet til 2 personer og prisen er incl. linned, håndklæder og rengøring.

Er du blevet nysgerrig så kan vores bed and breakfast reserveres lige her.

 

 

 

Vi har valgt at udleje vores lejlighed gennem firmaet airbnb, da de har et system der fungerer rigtig godt. Vi har benyttet airbnb på vores mange rejser rundt om i verden, det er en billig måde at rejse og så bor man som regel rigtig godt. Er du ikke tilmeldt endnu (og det er endda gratis) kan du lige nu få 220 kr. i rabat på din første overnatning. Du skal blot følge dette link

Måske ses vi?

Anders og Maria