Vinter i haven

December kom bare an!

Jeg er så småt begyndt at hygge op i haven og jeg nyder det faktisk. For når haven ser lidt trist ud, stauderne er visnet væk og jorden er brun, så er det fint at lave et par hyggesteder i haven. December er en skøn tid, hvor der sænker sig en ro i haven. En dejlig ro.

De ting jeg ikke nåede i år i haven, stresser jeg ikke over mere. Nu er det lige meget. Jeg har smidt håndklædet i ringen – jeg nåede ikke at male orangeriet ( det havde jeg virkelig håbet på). Jeg nåede ikke at…. Ja, jeg har en lang liste jeg ikke fik lavet. Skidt med det – for nu skal der laves julestemning i haven.

Engang imellem tager jeg den store vinterjakke på og sætter mig i haven med en kop dejlig varm te og et tæppe over benene. Tænker over livet – stort som småt. Ja det er koldt og når det bliver for koldt så smutter jeg i orangeriet og tænder op for varmen.

Jeg har tænkt over hvordan min december skal være og helt ærligt har jeg en masse ønsker for min december. I december er der en masse traditioner, blandt andet julesmåkage bagning i orangeriet sammen med familien. En tradition jeg knus elsker!

 

 

Her er min liste over hvad jeg ønsker der skal ske i min december måned. Jeg har forsøgt at korte den lidt ned. Jeg har åbenbart mange ønsker…

 

De små ønsker for min december:

 

  • Mere nærhed, selv om vi alle har travlt. Hvad er det egentlig vi skal nå?

 

  • Boganbefalinger! Jeg overvejer at lave et blogindlæg om mine skønne havebøger jeg har købt gennem året, evt. som inspiration til julegaveønsker? Er det en god ide?

 

  • Jeg skal have overblik over om vi skal åbne haven op igen i 2019. Det er en fantastisk oplevelser at folk kommer forbi haven og får inspiration til deres egen have. Det er ikke mindst dejligt at møde jer der læser med her. Men skal vi holde åben have en eller to weekender i 2019 – hvad siger i? Jeg kan nemlig ikke beslutte mig!

 

  • Vi skal åbne vores airbnb lejlighed! Et projekt vi har arbejdet på de sidste par uger. Jeg krydser fingrer og ønsker vi åbner i december og jeg skal nok lave et blogindlæg så i kan reservere et ophold. Hvis i altså syntes det er en god ide?

 

  • Mere dialog med jer – hvilke blogindlæg kan i lide? Hvilke indlæg bliver i inspireret af? Jeg sidder jo på mit kontor og er nysgerrig efter hvilke indlæg der rammer jeres interesse. Jeg kan jo se rigtig mange læser med. Er i interesseret i høns, planter, lækre ting til haven, orangeriet eller… ?

 

Forresten vores hønseslot er ved at være færdigt og det er blevet så fint. Det gamle hønseslot blev afhentet af en følger fra Instagram som var hurtig på tasterne. Jeg tilbød hende buret for 2 flasker vin. Det giver mening at kunne hjælpe hinanden, ik? Hønseslottet skal jeg nok vise jer snart.

 

Hav en dejlig uge – forresten hvad ønsker i der skal ske i jeres december måned?