Åben have

Kom og oplev en byhave

Så er krydset sat i kalenderen og allerede nu har jeg kriller i maven! Hvis du ikke allerede har læst det på de sociale medier, så får du lige invitationen her. Vi åbner vores have op igen for alle jer der er har lyst til at se og ikke mindst opleve haven. Haveoplevelser skal nemlig deles, ik?

Datoer for åben have:

Lørdag d. 29. juni 2019 kl. 10-16

Søndag d. 30. juni 2019 kl. 10-16

Pris: 35 kr. incl kaffe/te. Betaling kontant ved indgangen

 

Adresse: Steenstrupsvej 7, 9000 Aalborg.

 

 

I år vil der være mulighed for at købe billige sommerblomster, som jeg selv har lavet i orangeriet. Blomster der er har fået en masse kærlighed. Der vil være lidt vintage loppeting, fordi jeg altid har potter og ikke mindst al for mange ting i overskud. Det er utroligt hvad man får samlet på et år. Der vil også være lidt unika keramik ting til salg, som min mor keramiker Grethe Pedersen har lavet. Hun har nemlig også et kreativt sind.

Til jer der har lyst til at få lidt blomster og ting med hjem, vil jeg anbefale at komme lørdag. Sidste år blev mange ting og blomster revet væk meget hurtigt.

 

 

Haven:

Til jer der ikke ved det, så ligger haven midt i Aalborg, i et skønt villakvarter meget tæt på Aalborg Zoo. Haven er faktisk en ganske almindelig størrelse villahave. Netop størrelsen kommer faktisk bag på mange, de fleste tror det er en kæmpe have vi har.

Haven fungerer som et slags levende værksted, da den bliver brugt dagligt året rundt. Vi har dværg høns af racen Orpington, som bor i et nyt hønseslot. I weekend hvor vi holder åbent, kan kaffen indtages i orangeriet eller under vores store overdækkede terrasse. Vi oplever rigtig mange får nye ideer til deres egen have i sådan en pause. Have er tætpakket med bede og stier. På stierne ligger slotsgrus og i bedene finder man stauder og ikke mindst over 50 slags roser.

Hyggekrogene i haven betyder rigtig meget for os, da vi syntes at haven skal mærkes og opleves fra mange vinkler.

Vi er ikke latin kyndige haveeksperter, ej heller gartnere. Vi er derimod vilde med at gå i haven, hvor vi tester og afprøver nye ideer som vi ofte får fra vores udlandsrejser. Haven er et afslapningssted for os og den er ikke perfekt. Men vi er vilde med at dele vores erfaringer og ikke mindst vores have med jer!

Du kan se invitationen på facebook her, eller invitationen på Haveselskabets hjemmeside lige her.

Hold op, jeg glæder mig til at se jer!

Har du ikke mulighed for at komme og se haven denne weekend, kan du istedet reserverer et ophold i vores bed & breakfast lejlighed en anden dag. For der er stadigvæk ledige datoer i sommeren 2019.

Opholdet kan reserveres lige her.

Har du lyst til at se en anden spændende have i Aalborg denne weekend, anbefaler jeg et besøg forbi haven som min søde mor og hendes mand har anlagt. Haven er smuk, med et lille trædrivhus som de selv har lavet og mange skønne stauder, roser o. lign. Det er en stor oplevelse at besøge haven og invitationen finder du her.

 

– God weekend –