Haverejser

Mit bryllup i haven

Efter en lang skøn bryllupsrejse til smukke Bali, er vi netop kommet hjem til grå regnfulde Danmark. Det er sørme svært! Heldigvis har jeg lige modtaget bryllupsbilleder fra vores fotograf Emma Silke, så jeg kunne ikke være mere glad. Vi var heldige at kunne booke Emma til at fotografere hele den store dag, hvilket har resulteret i de smukkeste billeder, som vi kommer til at se tilbage på de næste mange år.

Emma gjorde et exceptionelt stykke arbejde med at fange alle de små, men vigtige øjeblikke i løbet af dagen. Hendes mange års erfaring som fotograf var tydelig i hendes professionelle tilgang og vi havde stor tiltro til hendes ekspertise, hvad angår portrætfotografering og den efterfølgende redigering.

Jeg har fulgt Emmas internationale karriere siden 2015 og ved at hun blandt andet har haft sit arbejde publiceret i Costume Magazine, Elle Magazine, Vogue Italia og Harper’s Bazaar, samt arbejdet for store internationale modelbureauer og Copenhagen Fashion week. Så jeg er meget taknemlig for at hun forevigede vores store dag.

Vi blev gift i vores have, for et mere passende sted findes vist ikke til mig. Jeg lover at lave et blogindlæg inden længe, med alle de små skønne detaljer fra vielsen og receptionen.

Men først skal jeg lige lande mentalt og fysisk efter den lange bryllupsrejse, så i må nøjes lige nu med disse skønne billeder fra dagen. Vielsen foregik midt i orangeriet, som mange af jer jo ved – er havens hjerte.

Brudebuketten var designet af Jonas Jensen som har butikken Blomsterdesign i Aalborg. Han er dygtig og jeg vidste han vil forstå hvilken buket jeg ønskede mig. Den måtte gerne være meget stor, vild og selvfølgelig gudesmuk. Jonas og Anders valgte præcis drømmen af en brudebuket! I buketten valgte vi at få bundet rosen Koko Loco fra haven. Det gav mening at bære noget i buketten fra egen have og det er jo også en af mine favorit rose for tiden.

 

Foto: Emma Silke

Foto: Emma Silke

Foto: Emma Silke

 

Foto: Emma Silke

Jeg kan i øvrigt næsten ikke vente med at fortælle jer om de fine detaljer fra dagen! Om alle de små og store ting fra vielsen, som tilsammen skabte vores drømmebryllup. Men først skal vasketøj fra små tre ugers bryllupsrejse lige ordnes og takkekort skrives til alle de mennesker, som har tænkt på os på vores store dag.

Men jeg lover at jeg vender stærkt tilbage…

Klem Maria