Orangeri

Vil i se over 110 drivhuse?

Så mange skønne drivhuse har jeg aldrig fået tilsendt på et døgn før! Over 110 drivhuse. Hvis i ikke nåede at se dem alle sammen på Instagram sidste weekend, så kan i sagtens nå det endnu.  For sidste weekend opfordrede jeg alle mine følgere på Instagram, til at vise deres drivhus frem. En tidlig morgen fik jeg en flygtig idé, som hurtigt blev til en realitet. Projekt “vis mig dit drivhus” var med andre ord hurtigt igang, hurtigere end jeg næsten kunne følge med.

Det er vist lidt typisk mig, ville nogle sige. Men det var en fed oplevelse!

Faktisk sendte over 110 af mine følgere et billede af deres drivhus til mig. Jeg elsker at kontakten mellem os er så kort, Instagram er et fantastisk medie til at udføre en lidt skør idé meget hurtigt.

Det var ret sjovt at opleve gennem dagen, at der tikkede billeder ind på min telefon fra rundt omkring i Danmark, Sverige og Norge. Alle billeder der blev sendt til mig, delte jeg efterfølgende med mine 35.900 følgere på Instagram.

Et fælleskab var pludselig født – ud af en flygtig tanke. Hold op det var sjovt!

Det er nemlig ret fantastisk at opleve alle de skønne drivhuse der findes derude og det syntes jeg selvfølgelig ikke i skal snydes for.

Jeg kan fortælle jeg fik tilsendt billeder af store fine orangerier og af mange forskellige drivhuse. Nogle sendte endda et billede af at de var ved at støbe sokkel til deres drivhus!

 

 

Jeg er virkelig dybt taknemlig over at så mange sprang med på min idé, når man kaster en idé op i luften – ved man jo ikke om det kan bære. Det kunne det! Takket være jer.

Hvis du er en af dem der sendte et billede til mig, vil jeg sige; tak fordi du ville lege med. Tak for at du ville være en del af mit fællesskab, – det betyder utroligt meget for mig.

Hvis i ikke har set billederne endnu – kan i sagtens nå det. De ligger nemlig stadigvæk på min Instagram profil. Øverst oppe i min profil er der nogle små knapper, to af dem hedder “Drivhus inspo.”

Der ligger alle billederne som folk har sendt og jeg håber i vil nyde dem lige så meget som jeg gjorde.

Linket til min Instagram finder du lige her: Livsnyderhaven

 

God weekend – pas godt på hinanden!

Maria