Åben have

Kom og oplev Livsnyderhaven

Så er krydset sat i kalenderen! Vi har igen i år besluttet at lave et åbne have arrangement for andre haveinteresserede. Hvis du ikke allerede har læst det på de sociale medier, så får du lige invitationen her. Vi har i øvrigt fokus på at passe på jer i forhold til COVID-19. Derfor har vi håndsprit stående ved indgangen og vi sikre os at vi kun lukker det antal folk ind i haven i henhold til gældende retningslinjer. Der vil ikke blive serveret kaffe el. lign. da vi jo fortsat skal passe på hinanden i forhold til coronavirus.

Men vi åbner!

Vores have kan besøges følgende dage i 2020:

  • Lørdag d. 13. juni fra kl. 10-16

  • Søndag d. 14. juni fra kl. 10-16

 

  • Lørdag d. 27. juni fra kl. 10-16

  • Søndag d. 28. juni fra kl. 10-16

 

Vi tilbyder i øvrigt en særlig service til de personer, der er i særlig risiko i forhold til COVID-19. Det vil nemlig være muligt at besøge haven i en mindre gruppe begge lørdagen mellem kl. 9-10,  helt praktisk betyder det at vi kun lukker 10 personer ind i haven i det tidsrum. Men det kræver tilmelding og det er efter først-til-mølle princippet. Hvis du har brug for denne særlige service, så send en mail til mig på kontakt@livsnyderhaven.dk

Haven

Til jer der endnu ikke ved det, så ligger vores have midt i Aalborg, i et skønt villakvarter tæt på Aalborg Zoo. Haven er faktisk en ganske almindelig størrelse villahave, netop størrelsen kommer bag på mange – da de tror det er en kæmpe stor have vi har.

Haven er i konstant forandring, i år har vi blandt andet fået anlagt ny belægning på vores store overdækkede terrasse og vores orangeri har få et nyt look. Der er tilføjer nye planter og ikke mindst roser til havens bede. Haven fungerer fortsat som et levende værksted for os, for sådan har vi det bedst.

 

 

Haven er opbygget med mange haverum og den er faktisk tætpakket med bede og stier. Vi tager nemlig ofte inspiration med hjem fra vores mange udlandsrejser, som vi så afprøver i vores have. Vi har fire skønne orpington dværghøns, som går i et lille indhegnet område ved deres hønseslot. Man kan også opleve vores orangeri på 29 m2 som er havens hjerte, hvor der er plantet tomater og agurker. Vi har i vores lille havedam fået flere karper og guldfisk og så er det muligt at man kan nyde en stund på nogle af de mange bænke rundt omkring i haven.

 

– Vi glæder mig meget til at se jer i haven i 2020 –