Terrassen

Nu med udespa!

Jeg må indrømme at det er gået hurtigt – men nu er drømmen om et udespa i haven endelig gået i opfyldelse!  Vi har valgt at købe et tre-personers udespa og vi er rigtige glade for at vi tog beslutningen.

Ja, beslutningen blev taget udfra tanken om at vi ikke har lyst til at rejse til varmere himmelstrøg, som vi plejer. Covid-19 er jo noget vi skal forholde os til i de næste par år og jeg har slet ikke lyst til at rejse væk fra Danmark lige for tiden. Andre der har det lige som jeg?

Men jeg har brug for at få varmet kroppen op på en vinterdag, så derfor tænker jeg at udespaet var en god ide. Det er ret godt at have et udespa i haven, det kan jeg allerede nu sige – for vi nyder det varme vand. Jeg har tænke på det, måske er det i grunden bare en dårlig undskyldning for at jeg endelig turde træffe beslutningen, som jeg havde tænkt på i over fem år!

Men nu står vores udespa i hvert fald på terrassen og vi er rigtig glade for det.

 

Opgradering af udespa

 

 

Jeg har forsøgt at opgradere udespaet, da jeg syntes at det traditionelle look ikke rigtigt passer ind på vores terrasse. Men heldigvis er det ret simpelt, at opgradere lige dette udespa, da der er skruer hele vejen rundt.  Når man løsner skruerne, kan man relativt nemt sætte et hegn fast på udespaet.

Det vidste jeg faktisk ikke, da jeg købte det  -så det var virkelig heldigt!

 

 

Hegnet fandt jeg i det lokale byggemarked, som jeg derefter klippede til i den rigtige højde med min hæksaks.

Vi kan faktisk allerede nu mærke at det er fantastisk at have et udespa i haven.  Når man sænker kroppen i det varme vand en sen aften, så er det som om man glemmer tid og sted. Mange har fortalt at et udespa på en kold vinterdag er endnu mere fantastisk og det må jeg indrømme at jeg næsten ikke kan forestille mig. For det er lækkert allerede NU.

Men mødet med den kolde luft og det varme vand er noget særligt – så det ser jeg frem til at opleve.

 

 

Kalenderen siger efterår og det er som om denne sommer er forsvundet, – hurtigere end den plejer. Hvor blev den lige af?

Men nu vil jeg forsøge at nyde den næste måned med stearinlys, tæpper og ikke mindst skal min termodragt frem til de kølige dage i haven. Nå ja, et varmt dyp i udespaen skal der også blive tid til, altså efter at vindruerne er blevet klippet ned.

 

 

 

September du skal nok blive god!