Indretning

Tiden flyver afsted

Gud er det allerede jul – får jeg nærmest lyst til at sige. Tiden er virkelig smuttet fra mig. Jeg syntes næsten lige at det har været sommer og vi har siddet på terrassen. Men virkeligheden er ikke sådan – jeg ved det.

Tiden er fløjet afsted, fordi jeg har brugt en masse tid på at friske et par værelser op inde i vores hus. Jeg har leget med kalkmaling fra Jotun og det har været ret sjovt. Udtrykket på væggene er jeg blevet vild med og nu kan vi rigtig nyde resultatet.

Ja, for nu skal der hygges indenfor og december er jo også lige om hjørnet. Jeg glæder mig og jeg har faktisk lyst til at give den fuld gas. Vi kan jo ikke rende til en masse arrangementer i de her mærkelige tider, så derfor må man jo hygge maksimalt hjemme, ik?

 

 

Jeg er faktisk langsomt ved at komme i julestemning og et par skønne julestjerner har da også sneget sig ind i vores hus. Jeg er ret vild med den farve de har, for det giver en lethed i vores stue. De fine spøgelsestræer er jeg også blevet glad for, de giver nærmest et drømmende look.

Jeg skal i øvrigt ned i vores orangeri  og gøre klar til at julepynte! Så først skal jeg et smut på loftet og hente mine gamle juletræer, stjerner og andet julepynt ned. Det er virkelig en dejlig tid vi går imøde.