Vinter i haven

Julestemning i et drivhus – kan man det?

Juleri ude i et drivhus er helt fantastisk. Hvert år nyder jeg at rydde op ude i vores orangeri og lave lidt julestemning derude. Faktisk har vi en god juletradition, som mange af jer nok husker. Vi bager julesmåkager i orangeriet til lyden af julemusik hvert år. Helst er vi samlet hele familien (mere end 15 personer) og der er SÅ hyggeligt.

Det kan selvfølgelig ikke lade sig gøre i år, så derfor er denne tradition blevet aflyst. Meeeeen vores orangeri er alligevel julepyntet og bliver brugt gennem december måned.

 

 

Julen er jo ret anderledes i år, da de fleste julemarkeder og julearrangementer er aflyst. Derfor giver vi den hele armene i orangeriet med julehygge – da det er så hyggeligt og bringer så meget glæde med sig.

Så er der jo også lige det med at kaffen smager bedre derude, ik? Også selv om man bare er to personer til lyden af lidt stille julemusik.

Jeg håber på at kunne sprede lidt juleglæde, så derfor ligger jeg denne weekend en lille film op på min Instagramprofil fra orangeriet. Jeg håber at i vil kikke med. Videoen finder du lige her på under  Livsnyderhavens Instagrams profil.

 

 

Dejlig weekend til jer alle!