Konkurrence

Konkurrence – vind violette valmuefrø

Jeg har besluttet at lave en konkurrence, da jeg syntes at det er på tide at sprede lidt glæde. Lige nu er der for mange COVID-19 opdateringer (hvilket naturligvis er nødvendigt – men man kan altså godt gå hen og få ondt i maven!) Så nu har jeg besluttet at give nogle af vores lækre violette valmuefrø væk.

Jeg håber på at sprede noget glæde, for jeg syntes virkelig at vi trænger.

Valmuerne blomstrer i vores have i juni måned og når vi har gæster i haven, er det ofte de valmuer der bliver lagt mærke til. De er også utrolig smukke og i år har jeg høstet en del frø.

Faktisk ligger de på mit skrivebord lige nu og er klar til at blive sendt hjem til en af jer.

 

 

Sådan skal frøene sås:

 

Det er faktisk en fordel at drysse dem ud på jorden lige nu. Det plejer jeg at gøre, dog skal man passe på hvis det blæser! Jeg taler af dum erfaring (frøene havnede i vores hæk for nogle år siden, så jeg fik ikke meget gavn af dem). Men sjovt så det ud og det gør man kun en gang i sit liv!

Jeg plejer at blande frøene grundigt med muldjord el. lign. og så spreder jeg dem så fint som muligt oven på jorden. Så er det bare at vente og jeg kan fortælle de her opiumvalmuer er værd at vente på.

 

Til konkurrencen:

 

Du kan deltage lige her – blot skriv en kommentar til dette indlæg.

Du kan også deltage på min facebook side og på min Instagram profil.  Så hvis du er rigtig heldig, kan du altså vinde tre poser frø. Man har jo lov til at håbe, ik?

Jeg glæder mig i øvrigt til at trække en vinder søndag d. 20.12 2020. Vinderen vil blive kontaktet og posen med frø bliver sendt hjem til vinderens postkasse.

OBS: vinderne er fundet!

Tillykke til Michael Olsen, Line Burlund og Vivian Rodil.