Åben have

Åben have 2021

Yes – det er ved at være den tid på året hvor vi plejer at åbne vores havelåge op, så andre kan få en oplevelse. Det kan virkelig være en stor oplevelse at se, hvordan andre indretter sig i sin have eller på sin terrasse. Man kan jo nemt blive inspireret til at kaste sig ud i nye projekter efter et havebesøg i en andens have!

Vi har holdt mange åbne have arrangementer gennem årene og det er en stor oplevelse for os at dele vores lille verden med jer. Derfor er det også lidt vemodigt at jeg skriver dette her – for vi har nemlig besluttet at vi ikke åbner vores havelåge op i år. Vi tager et pause år og det betyder at vi først åbner havelågen op igen i 2022.

 

 

Hvorfor det – tænker mange nok?

Det er fordi at vi har kastet vores kærlighed på et sommerhus projekt Livsnyderhytten og det vil vi gerne gøre ordentligt. Det er jo ikke muligt at være alle steder på en gang! Når det er sagt, så vil jeg virkelig savne at hilse på jer i vores have.

 

Hvordan kan i så opleve Livsnyderhaven?

Når i nu ikke kan opleve vores have som man plejer, har jeg besluttet at jeg vil ligge flere film fra vores have på min Instagram konto Livsnyderhaven (her tænker jeg både på min story og på den alm. feed). På den måde håber jeg at i fortsat kan blive inspireret af vores have, så i får lyst til at kaste jer ud i små haveprojekter hjemme i jeres egen have.

For det er jo det som det hele drejer sig om – nemlig at dele haveglæden, ik?