Terrassen

Er det virkelig nødvendigt at have et udekøkken?

Udekøkken

Annonce i samarbejde med Bylogstrup.

Ja hvorfor skal man egentlig have et udekøkken – er det virkelig nødvendigt?  Jeg må indrømme, at det har jeg spurgt mig selv om mange gange. Vi elsker at lave mad udenfor, det er jo som om at maden smager bedre, når den bliver lavet på vores terrasse under åben himmel. Så ja, det er måske ikke ligefrem nødvendigt – men vi vil nødigt undvære at have et udekøkken på vores terrasse.

Vi lavede for nogle år siden et andet udekøkken på vores terrasse og vi nød at have det. Men vi må også bare indrømme at det var vildt upraktisk, da vores tallerkener og glas hurtigt blev støvet. Du kan faktisk se vores gamle udekøkken fra 2018 lige her. Vi blev rigtig trætte af bordene og derfor har vi nu opgraderet til det fineste udekøkken, som har en lækker vask og ikke mindst er der nogle gode skabe der kan lukkes tæt.

 

Hvad skal et godt udekøkken indeholde?

Tjah det må være individuelt, men for mig betyder det meget at produktet er lavet til at stå udenfor, så det ikke ruster. Designet skal være lækkert og så er det vigtigt at skabene lukker tæt, så mine ting kan stå beskyttet. For i guder vi har mange tæpper, tallerkener og glas og jeg gider helst ikke at tørre dem af, hver gang jeg skal bruge dem.

 

 

udekøkken

 

I de sidste dage har vi lavet mad udenfor i vores nye udekøkken, også selv om vejret har været lidt blandet. Det er faktisk så hyggeligt og bagefter har vi taget maden med indenfor i vores køkken og spist det der. Det blev alligevel FOR KOLDT til at sidde på terrassen og spise!

 

Udekøkken

 

Forresten alle udekøkkener fra ByLogstrup er sat på hjul og det er virkelig smart. Især hvis man er sådan en lidt kreativ type (som mig) der godt kan lide at indrette og flytte rundt på møblerne. Hvis man fx. skal have en fest, kan man bare afmontere vandet til udekøkkenet og skubbe køkkenet et andet sted hen. Man må håbe det snart bliver muligt at samles til en fest igen, for det savner de fleste af os vist!

Til info er skabene i øvrigt i et vejrbestandigt pulverlakeret zinkmagnesium og aluzink materiale. Bordpladen er i skærefast og varmeresistent Kerrock® – så kvaliteten er i top.

Udekøkkenerne findes i mange farver og størrelser. Hvis i er interesseret i at se flere af deres udekøkkener, så hop ind på deres hjemmeside ByLogstrup. Er i på Instagram, har de også en fin profil i kan følge lige her ByLogstrup

Nu må vejret gerne blive varmere, så vi kan komme ud på terrassen om aftenen, ik?