Vinter i haven

Julelys

julelys

Det er ved at være tid til julelys i haven og det hygger godt op i mørket. Det giver lige et ekstra-hygge element, når nu det bliver så tidlig mørkt. Puha, jeg kan ikke lide det! Så vi har sat en del julelys op i haven. Haven står lidt tom, da haven består af mange stauder og roser som naturligvis er visnet væk. Men mon ikke at lidt sne kan give haven det rigtige look.

UPS – Jeg er ked af at nogle har modtaget nyhedsmail fyldt med fejl. Det var en fejl. Al nyt er svært, og det er en udfordring at lære et nyt system at kende. Men det skal nok blive godt. Det tager bare tid.

 

julehave

 

Selv om haven ikke indbyder til den store aktivitet, så er der gang i hjernecellerne. For jeg er ved at forberede hvilke frø jeg skal sætte til foråret i orangeriet. Allerede nu kan jeg se at jeg har haft svært ved at begrænse mig, da jeg har fået samlet mig en STOR frø-samling. Men det er en følelse af at være rig. Jeg syntes det er en af glæderne at kunne give venner og familie en tomatplante under armen når de kommer på besøg.

Havefolk er et fantastisk folkefærd, vi elsker at give frø og planter til andre. Jeg må nok ud og have købt og byttet lidt flere frø, så jeg har nok til sæson 2016…