Haverejser, Inspiration

Urban Garden i New York

En skøn storbyferie er netop afholdt i New York og som altid er det en fantastisk by. Smukke bygninger, inspirerende mennesker og ikke mindst spændende haver og planteskoler.

En spændende sted i Williamsburg, er Crest True Value Hardware & Urban Garden Center. Det var ikke et planlagt besøg, men vi kom forbi og det så spændende ud udefra. Det minder mest om et dansk byggecenter med et plantecenter, men da vi kom ud i baggården – mindede det ikke om Danmark længere.

Ude i baggården lå Franklin og sov. Franklin er en gris. Han sover og lever åbenbart i planteskolen. Da jeg kom hjem til Danmark fandt jeg ud af at han er en kendis, da der er skrevet en artikel om ham i New York Times og han kan endda findes på Facebook.

New York Williamsburg

PigNy

 

DerJuletræ Rosmarin var en del forskellige juletræer, store som små, men dette skønne træ fangede mit øje. Et Rosmarin træ, som efter jul kan spises. Det giver mening. Iøvrigt ved man at man er en haveelsker, nørd eller tosse, når man tager til New York og kommer hjem med “Rooting Hormone” i kufferten. Det skal bruges til foråret, når jeg skal igang med at lave små nye planter i Orangeriet.

Hvis du kommer til New York og er interesserede i at kikke forbi planteskolen, er adressen her. Det er nemt at finde da Metroen næsten kører der til.

Det næste indlæg på bloggen kommer til at handle om Urban Garden Center i Harlem, stedet tog mit havehjerte med storm.