Haverejser, Inspiration

Urban Garden Center i Harlem

I Harlem ligger denne skønne plet, Urban Garden Center, som får de fleste til at blive nysgerrige. Det blev jeg selv, da jeg i nogen tid havde fulgt stedet på Instagram. Derfor besøgte jeg stedet for 10 dage siden da jeg var på storbyferie i New York. Placeringen af planteskolen er yderst utraditionel, da den ligger under en bro hvor der kører tog på. Ofte. En umiddelbar indskydelse er støj og en industriel følelse. Rundt om planteskolen kører der biler. Men på denne uskønne og rå plet ligger en levende og varm planteskole, som er præget af en kreativitet. Planteskolen står i stor kontrast til placeringen i området Harlem, det er netop det der gør stedet ekstra spændende.

Harlem planteskole

 

Harlem

Harlem4høns

Urban Garden Center har også høns, det er fantastisk at det kan lade sig gøre, midt på gaden. Ud over mange juletræer, planter, store kogler, lækre krukker har de også bygget mange forskellige plantekasser af affaldstræ. Det var ganske inspirerende. Desværre kunne jeg ikke havde flere ting i min kuffert, så jeg købte intet – men gik med hovedet fyldt af inspiration. Billederne er taget med min Iphone, da jeg ikke havde mit almindelig kamera med, men i skulle ikke snydes for denne skønne plet, på trods af dårlig kvalitet på billederne.

Harlem5høns

Er du blevet interesseret, kan du følge Urban Garden Center på Facebook her og på instagram her