Orangeri, Vinter i haven

Så blev det jul i orangeriet

orangeriet

Juledagene står lige om hjørnet for de fleste af os og det er de dage hvor der hygges ekstra i de fleste hjem. Vores orangeri har bestået sin første store prøve, da vi lørdag julehyggede 17 mennesker derude. Inden gæsterne kom, tændte vi for petroleumsovnen 3 timer før og varmen kom op på cirka de 20 grader.  Marcipan blev formet, gløgg og æbleskiver nydt og  julestemningen sænkede sig for nogle timer. Det var fantastisk.

En lille smule lykkeligere bliver man ved disse stjernestunder

Tak fordi du har taget godt imod min nye blog, jeg kan se der er mange der kikker med hver dag.  Tak. Jeg glæder mig over alle dem der har taget sig tid til at ligge en kommentar indimellem. De bliver læst hver og en.  Men nu hiver jeg stikket ud for i år, læner mig tilbage og samler på stjernestunder. Indimellem kikker jeg, når ingen ser andre ser det, til mine frø. Hold op hvor har jeg mange. Jeg er sikker på det bliver et fantastisk haveår i 2016. Må du få en god jul samt et lykkebringende nytår. Vi ses i 2016.