Åben have, Sommer i haven

Tag med på et sommer kik ind i min have

Efter en lang periode med sol og varme – står haven så smukt. I dag småregner det, men solen titter også frem mellem bygerne. Jeg vil give dig et lille sommer kik i min have, da det er ren nydelse at se haven lige nu. Jeg sætter pris på hver blomst der kommer op. Haven står så smuk lige nu.

Jeg afholder først åben have i August, men syntes du skal have et indblik i hvordan haven står nu. Derfor sug haven til dig i dette indlæg, læn dig tilbage – og NYD.

havedam_juni16

orangeri_juni16

rosejuni16

pæoner juni16

udsigt_orangeri

indgang_juni16

Der arbejdes stadigvæk i haven, med krukker der skal plantes til og netop nu er der indkøbt nye roser. Der er jo altid plads til en plante til…

I orangeriet står alle mulige skønne planter snart klar til den store fest – chili, agurk og tomat fest. Gennem hele sommeren vil det blive en hverdags ting at skulle smutte forbi orangeriet og snuppe en tomat eller to. Om jeg glæder mig? Ja, det kan du tro!

Man bliver altid så glad i låget af at gå i haven – er det ikke skønt!

Tak fordi du kikkede forbi i min have.