Haverejser, Inspiration

Havebesøg hos Claus Dalby

En skøn søndag blev tilbragt i Claus Dalbys have. Haven overgår sig selv, den er en ener. Haven er desværre ikke åben for offentligheden, og får man muligheden for at besøge haven føler man sig heldig. Virkelig heldig. Haven er underskøn, består af en masse haverum og 3 orangerier! Claus Dalby kalder et af dem for væksthus, men kært barn har mange navne – gartnerne kalder et af dem for skurvognen. Det som er rammende for haven er at planterne er skruet ned, dvs. de står tæt. Alt er frodigt og gennemtænk.

claus dalby

 

Haven er gennem årene vokset godt sammen og som Claus Dalby sagde, er den blevet lidt mere vild. Det klær haven med det vilde og tilfældige look. Selv om det absolut ikke er tilfældigt.

Haven stod smukt. De mange forskellige roser stod i blomst og det var meget inspirerende at kunne se så mange forskellige roser på tæt hold og dufte til dem. De stramme hække dannede rammer i haven og gav en ro for øjet.

Haven er et mesterværk, som efterlader sig spor hos dem som gæster haven. For der er ingen tvivl om dette er havekunst, som sjældent er set. Jeg er imponeret. Det var en total oplevelse som ikke kan gengives på billeder, men jeg ved mange higer efter at få lov til at besøge haven – så derfor får i lidt billeder fra haven.

 

clausdalby

clausdalbyvæksthus

clausdalby

 

clausdalby

clausdalby

 

 

Husk at du kan følge min hjemmeside ved at tilmelde dig via BLOGLOVINGOOGLE PLUS eller INSTAGRAM eller du kan tilmelde dig nyhedsbrevet på hjemmesiden.